Repülés


SzolgáltatásainkSéta vagy ÚtvonalrepülésFalke SF25 MOVITKétüléses motoros vitorlázó. Aki szeret sok időt költséghatékonyan a levegőben tölteni, számára ideális választás. Megfelelő időjárási körülmények között a pilóta kikapcsolja a motort és vitorlázó üzemmódban, hangtalanul élvezheted a repülést, a termikek emelését. Nagy távolságok megtételére azonban ne számíts – egy Balaton körüli sétarepüléshez már kicsit lassú.
Cessna C152Ideális kiképzőgép. Jóindulatú, a széllökésekre kevésbé érzékeny, könnyen kezelhető. Képzéseink során növendékeink ilyen típuson zömmel ezen a típuson tanulnak. Sétarepülésre, kétüléses mivolta miatt,nem gyakran használjuk, hiszen ezt az élményt többnyire mindenki szereti megosztani valakivel.

Cessna C172/172KA világ egyik legnépszerűbb és legnagyobb darabszámban eladott négyüléses kisgépe. Felsőszárnyas elrendezése miatt az egyik „legjóindulatúbb” kisrepülő, és a szárny a kilátást is kevésbé zavarja. Utazósebessége 210 km/h de sétarepülésnél a látvány miatt persze ennél kényelmesebb tempóban haladunk. A C172K egy hosszú távú repülésre kialakított változat. Akár 6 órát is képes repülni egyhuzamban, injektoros motorja által pedig kicsit nagyobb az utazósebessége, mint karburátoros társáé
PA34 Seneca Piper5 utas szállítására alkalmas, kétmotoros gép. Utazósebessége 320 km/h felett van, ezért komolyabb távok megtételére is alkalmas. Egy tankolással akár 1200 kilométert is megtesz. Nagyobb társaságok, cégek, üzletemberek ideális repülőgépe, de a sétarepülés is élvezetes vele. 120-150 perc alatt az egész ország körberepülhető vele.

Ez a géptípus csak korlátozott időintervallumban áll rendelkezésre.Szeretnél még többet tudni?