Repülés


SzolgáltatásainkSéta vagy ÚtvonalrepülésFalke SF25 MOVITKétüléses motoros vitorlázó. Aki szeret sok időt költséghatékonyan a levegőben tölteni, számára ideális választás. Megfelelő időjárási körülmények között a pilóta kikapcsolja a motort és vitorlázó üzemmódban, hangtalanul élvezheted a repülést, a termikek emelését. Nagy távolságok megtételére azonban ne számíts – egy Balaton körüli sétarepüléshez már kicsit lassú.
Cessna C152Ideális kiképzőgép. Jóindulatú, a széllökésekre kevésbé érzékeny, könnyen kezelhető. Képzéseink során növendékeink ilyen típuson zömmel ezen a típuson tanulnak. Sétarepülésre, kétüléses mivolta miatt,nem gyakran használjuk, hiszen ezt az élményt többnyire mindenki szereti megosztani valakivel.

Cessna C172A világ egyik legnépszerűbb és legnagyobb darabszámban eladott négyüléses kisgépe. Felsőszárnyas elrendezése miatt az egyik „legjóindulatúbb” kisrepülő, és a szárny a kilátást is kevésbé zavarja. Utazósebessége 210 km/h de sétarepülésnél a látvány miatt persze ennél kényelmesebb tempóban haladunk.
PA34 Seneca Piper5 utas szállítására alkalmas, kétmotoros gép. Utazósebessége 320 km/h felett van, ezért komolyabb távok megtételére is alkalmas. Egy tankolással akár 1200 kilométert is megtesz. Nagyobb társaságok, cégek, üzletemberek ideális repülőgépe, de a sétarepülés is élvezetes vele. 120-150 perc alatt az egész ország körberepülhető vele.Szeretnél még többet tudni?