Pilóta leszek


Legyél Te a pilóta!
Hányszor játszottál el a gondolattal, hogy milyen lehet egy repülőgépet vezetni? És mindannyiszor elhessegetted a gondolatot, mondván, ilyen úgyse lehetséges…! Most egy rendhagyó repülésre invitálunk. Gyere, ülj be a pilótaülésbe és ne csak élvezd a tájat felülről, hanem és LEGYÉL TE A PILÓTA!Bővebben


Hogyan történik mindez?

 

A megbeszélt időpontban várunk Téged a Farkashegyi repülőtér parancsnoki épületében. Rövid formai adminisztráció után, egy kávé, vagy üdítő elfogyasztása közben megbeszéljük a várható programot. Eközben a pilóta felkészíti a repülőgépet. Ha te is felkészültél, elfoglalod a helyed a pilótaülésben. Itt még mindent a főpilóta végez: bejelentkezik a rádión, gurulási engedélyt kér, kigurultok a végrehajtóra és irány a légtér. A kellő magasság elérése után átveszed a botkormányt és tied a gép. Megtapasztalhatod milyen érzés egyenesben tartani, süllyedni, emelkedni, fordulóba vinni – egyszóval 3 dimenzióban közlekedni.

Ha elég bátor és bevállalós vagy, az átesést és a dugóhúzót is kipróbálhatod. Ezeket persze már ismét a főpilóta hajtja végre, de biztos lehetsz benne, hogy az élmény ettől nem lesz kevesebb! Garantáljuk, hogy földet érés után megelégedettségednél csak a mosolyod lesz nagyobb.

 

Várunk szeretettel!