Rólunk


Rólunk

Küldetésünk


Minél szélesebb körben elérhetővé tenni a repülés lehetőségét és élvezetét.
Motivációink

Barátok között lenni jó. Különösen, ha mindannyian egyazon szenvedélynek hódolunk: a repülésnek. Mi azért dolgozunk, hogy a hobbink gyakorlása közben segítsünk hozzá másokat ahhoz, hogy ők is megismerjék azt a páratlan érzést, amit a szabad repülés élvezete nyújt.Céljaink

A pilóták mindannyian egy nagy, ám mégis szűk család tagjai. Szeretnénk, ha ez a család egyre bővülne olyan hasznos, a közösségért tenni akaró és tudó emberekkel, mint amilyen Te is vagy. Olyan környezetet alakítunk ki, ahol színvonalas körülmények között, élvezetes módon, játékosan sajátíthatod el a repülés fortélyait. Színes és mozgalmas klubélet keretében baráti társaságot formálunk, ahol a szabadidőd élménydús eltöltésén túl gyümölcsöző emberi és szakmai kapcsolatokat is kiépíthetsz. Szervezendő programjaink nem csak neked, hanem családtagjaidnak, baráti körödnek is tartalmas időtöltést kínál.Ember az arc mögött

SIPOS GÁBOR
Vezérigazgató, pilóta

Eredetileg borász, majd külkereskedő, végül posztgraduális marketinges (C.I.M. Anglia, Alfred Nobel Univ. Swiss/Poland).

1988-1991: a rendszerváltás éveiben Hollandia magyarországi nagykövetségének munkatársa.

1992-1996: az HBO/Kábelkom regionális marketing és kereskedelmi igazgatójaként irányítja és közreműködik a hazai és a környező országok piacnyitási folyamatait és a szolgáltatás terjesztését.

1996-1997: a Marketing Academy of Budapest (MAB) regionális igazgatója, vezető tanácsadó, tréner. 

1997-ben megalapítja önálló szervezetfejlesztő és üzletviteli tanácsadó cégét, a Biaxial Consultingot, melynek keretében számos hazai és nemzetközi nagyvállalat vezető munkatársait oktatja, képzi.

2002-től részt vesz az első független hazai hírtelevízió a HÍR TV piaci bevezetésében, aminek 2021-ig a terjesztési igazgatója.

2005-2016 a Sanoma Média ZRT-vel és magánbefektetőkkel karöltve társalapítóként és terjesztési igazgatóként közreműködik a Story4, majd később a Story5 televíziós csatorna elindításában, piaci bevezetésében. 

2012-2015: megalapítja a Profit & More Consulting Zrt-t.

2014: társalapítóként részt vesz a Heritage Capital Zrt. megalapításában.

2015: két társával megalapítja a Flytech Innovation Services Zrt-t, annak érdekében, hogy a repülés élvezetét és lehetőségét minél szélesebb körben elérhetővé tegye az eziránt érdeklődőknek.  JURÁSEK SÁNDOR
Cégvezető,  oktató pilóta

A repüléssel már egész fiatalon kapcsolatba került. 1989-ben a 10. számú Középiskolai Honvéd Kollégium, Széchenyi István Gimnázium (Szolnok) tanulójaként IS-28 típusú, „csodaszarvasnak” becézett vitorlázórepülővel kezdett repülni.

1993-1997 között a Szolnoki Repülőtiszti Főiskola kötelékében, ejtőernyős kiképzést követően először JAK-52 típusú motoros, majd 1995-1996-ban L-39 típusú sugárhajtású repülőgépen repült Kecskeméten.

1996-ban a polgári életben elszenvedett baleset következményeként kialakult egészségügyi okok miatt a katonai pályafutása megszakad és „civil” pályán folytatja pályafutását. A repüléssel viszont nem hagy fel, civilként folytatja.

2014: Kék Ég RSE képzésében PPL A (TMG) jogosítást szerez.

2015: ugyancsak a Kék Ég RSE szervezetén belül Cseh Róbert oktató segítségével PPL A (SEP) jogosítást szerez.

2016: társalapítóként létrehozza a Flytech Innovation Services Zrt-t, annak érdekében, hogy a repülés élvezetét és lehetőségét minél szélesebb körben elérhetővé tegye az eziránt érdeklődőknek. Ugyanebben az évben a Level 5 rádiólevelezési jogosítást is megszerezi.

Szakmai életút a civil szférában

2015-2016: Sony Pictures Television Networks disztribúciós igazgatója a közép-kelet-európai régió 12 országában.

2014-2015: Az Euteslat Broadband (Skylogic S.p.A., távközlés) regionális üzletfejlesztési tanácsadója Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában.

2010-2014: az Antenna Hungária Zrt. lakossági osztályvezetőjeként a MinDig TV Extra földfelszíni digitális TV szolgáltatás vezetője.

2007-2010: az HBO magyarországi értékesítési vezetője.

2003-2007: a PanTel Kft. kiskereskedelmi viszonteladóival foglalkozó vezetője. Kiváló cégnél, kiváló csapatban volt szerencséje dolgozni és tanulni a média és távközlés fortélyait.

2001-2003: Norristown, Arthur P. Noyes Foundation Pennsylvania, USA. Az alapítvány „mindeneseként” főleg pénzügyekkel, beszerzéssel, IT-vel, megrendelői kapcsolattartással foglalkozott.

2000-2001: üzlettársával a Fami S.p.A. (Olaszország) termékeit képviselte/értékesítette.

1998-2000: a „civil” pálya első állomását a BPS Business Power Systems Kft. jelentette. A cég új üzletágának volt egyszemélyes felelőse, ipari bútorokat és szerelősorokat értékesített Magyarországon. Nagyon sokat köszönhet Madár István cégvezető-tulajdonosnak, akitől rengeteget tanult.
Képzési központ

Farkashegyi repülőtér “A” épület


Budakeszi, Farkashegy, 2092

A Farkashegyi repülőtér Budakeszitől 3 km-re délre fekvő sportrepülőtér. Magyarország egyik első vitorlázó repülőtere.A repülőtéren jelenleg sport célú vitorlázó és motoros repülés zajlik. A Farkashegy-katlanban 1929-től kezdve szálltak fel vitorlázó repülők. Ekkoriban még “csúzlival” indították a repülőgépeket, és mivel a hegygerinc merőleges az uralkodó szélirányra, így a felszálló levegőben hosszan lehetett siklani. Az indítás a hegy tetejéről történt, így oda kellett visszaszállítani a repülőgépeket.

Farkashegyi repülőtér


Szeretnél még többet tudni?