Repülés


Szolgáltatásaink


Séta vagy Útvonalrepülés


Falke SF25 MOVIT


Kétüléses motoros vitorlázó. Aki szeret sok időt költséghatékonyan a levegőben tölteni, számára ideális választás. Megfelelő időjárási körülmények között a pilóta kikapcsolja a motort és vitorlázó üzemmódban, hangtalanul élvezheted a repülést, a termikek emelését. Nagy távolságok megtételére azonban ne számíts – egy Balaton körüli sétarepüléshez már kicsit lassú.
Cessna C152


Ideális kiképzőgép. Jóindulatú, a széllökésekre kevésbé érzékeny, könnyen kezelhető. Képzéseink során növendékeink zömmel ezen a típuson tanulnak. Sétarepülésre is kiválóan alkalmas, bár kétüléses mivolta miatt többnyire nem ezt, hanem nagyobb, négyszemélyes testvérét választják, hiszen ezt az élményt többnyire mindenki szereti megosztani valakivel. Ha viszont csak egymagad repülsz, ideális választás.
Cessna C172/172K


A világ egyik legnépszerűbb és legnagyobb darabszámban eladott négyüléses kisgépe. Felsőszárnyas elrendezése miatt az egyik „legjóindulatúbb” kisrepülő, és a szárny a kilátást is kevésbé zavarja. Utazósebessége 210 km/h de sétarepülésnél a látvány miatt persze ennél kényelmesebb tempóban haladunk. A C172K egy hosszú távú repülésre kialakított változat. Akár 6 órát is képes repülni egyhuzamban, injektoros motorja által pedig kicsit nagyobb az utazósebessége, mint karburátoros társáé

Merre repüljek?


Ha már tudod, hogy kivel és milyen gépen szeretnél repülni, nincs más hátra, mint tervezd meg, mit szeretnél látni. Ehhez adunk némi támpontot a következő oldalon.Szeretnél még többet tudni?
EGY KIS KEDVCSINÁLÓ